Іншуртех Concirrus запустив платформу авіаційного страхування Quest Aviation

Concirrus, іншуртех з аналізу даних та аналітики для комерційного страхування, запустив Quest Aviation, платформу, призначену для підвищення ефективності страховиків на ринку страхування авіації загального призначення, одночасно відповідаючи зростаючим нормативним вимогам.

Quest, отримує доступ і інтерпретує різноманітні набори даних, поєднуючи їх із історичною інформацією про страхові виплати, щоб виявити поведінку, пов’язану з врегулюванням. Дані дають змогу страховикам і брокерам точніше кількісно оцінювати ризик, зменшити збитки і збільшити прибуток. Quest також робить реальністю нові, потужні та диференційовані пропозиції продуктів.

У Concirrus кажуть, що до 40% часу авіаційного андеррайтера витрачається на завдання, які не мають додаткової вартості, наприклад на ручне введення даних і паперову роботу. Нова платформа спрямована на автоматизацію та спрощення цих завдань, дозволяючи андеррайтерам брати участь у стратегічному аналізі та проактивному управлінні ризиками.

Quest Aviation скорочує час подання з годин до хвилин, дозволяючи страховикам зосередитися на оцінці ризиків та оптимізації портфеля.

"Ми визнаємо критичну важливість ефективності андерайтингу, і авіація не є винятком. Quest Aviation змінює правила гри, дозволяючи авіастраховикам досягати безпрецедентних рівнів ефективності та результативності, і ми побачили, що продукт має позитивний вплив на клієнтів", каже Енді Йоман, генеральний директор Concirrus. - "У поєднанні з нашою дорожньою картою, яка включає андеррайтинг, відповідність, агрегацію та диверсифікацію портфелю, ми вважаємо, що наше комплексне рішення стане популярним на ринку".

Платформа автоматизує введення даних про ризики, використовує передову аналітику даних і штучний інтелект для підвищення точності й оцінки ризиків, а також автоматично додає вкладення для створення повних записів про ризики.

Завдяки аналітичній роботі з провідними лондонськими та міжнародними страховими компаніями іншуртех довів, що поведінкові дані є кращим прогнозом ризику, ніж традиційні демографічні дані.

"З кожним клієнтом ми надаємо інформацію та нові рейтингові фактори, яких просто не існувало раніше, дозволяючи збільшити дохід, оперативно врегульовувати збитки та зменшувати витрати на адміністрування", — зазначив Енді Йомен.

Використовуючи дані в режимі реального часу з багатьох джерел, Quest Aviation допомагає авістраховикам приймати обґрунтовані рішення, виявляти нові ризики та завчасно зменшувати потенційні збитки. Ця технологія вже значно підвищила ефективність і точність, покращивши обслуговування клієнтів ряду страховиків.

Concirrus, заснована в 2012 році зі штаб-квартирою в Лондоні, прагне вдосконалювати процеси прийняття рішень, підвищувати ефективність і надавати інноваційні рішення для різних секторів страхового ринку. Quest Aviation, нещодавно запущений для ринку загального авіаційного страхування, прагне підвищити ефективність андеррайтерів шляхом автоматизації ручних завдань, використання штучного інтелекту для кращої оцінки ризиків та інтеграції даних у режимі реального часу для інформування щодо прийняття рішень та проактивного управління ризиками. 

Джерело: Форіншурер