Бразильський іншуртех з кібербезпеки Bluecyber залучив $1,5 млн фінансування

Бразильський insurtech Bluecyber, який спеціалізується на кіберстрахуванні, залучив 1,5 мільйона доларів під керівництвом венчурних фондів Invisto та Bossa Invest разом з представниками страхової галузі, на розвиток цифрової платформи цифрового захисту в Латинській Америці.

Bluecyber пропонує страхування цифрового захисту для малих і середніх підприємств і прагне забезпечити страхове покриття в регіоні, де валові страхові премії перевищують 17,3 мільярда доларів.

Детальніше...
 
Ризики штучного інтелекту в страхуванні можуть стати значними і неочікуваними для страховиків

З огляду на те, що штучний інтелект (АІ) зараз впливає на усі аспекти життя, кількість страхових ризиків з впровадженням АІ за останні роки різко зросла, вважають аналітики перестраховика Munich Re, продемонструвавши у звіті, як ризик штучного інтелекту в страхуванні може стати "неочікуваним" для страховиків.

«Одним із прикладів є чисті економічні втрати. Наприклад, якщо компанія використовує внутрішні операції АІ. Скажімо, банк використовує штучний інтелект для отримання інформації з документів, але тоді, якщо штучний інтелект по суті створює забагато помилок, тоді те, що було отримано, є великою кількістю невірної інформації. Це означатиме, що людям потрібно буде виконувати роботу знову, що спричинить багато додаткових витрат», вважають аналітики Munich Re.

Детальніше...
 
Глобальний ринок кіберстрахування очікує ще один рік зростання в 2024 році

Глобальний ринок кіберстрахування очікує ще один рік зростання у 2024 році, але експерти попереджають про збільшення ризиків, йдеться у дослідженні Insurance Risk Monitor актуарної консалтингової компанії OAC.

Після рекордного зростання у 2023 році, коли глобальні обсяги кіберстрахування стрімко зросли, подібна тенденція також очікується і в 2024 році. Це зростання пояснюється як глибшим проникненням у сектори бізнесу, так і поглинанням галузями, що розвиваються.

Детальніше...
 
Moody’s дає стабільний прогноз щодо сектору страхових брокерів на 2024 рік

Moody’s дає стабільний прогноз для сектору страхових брокерів на 2024 рік, який підкріплюється конструктивним глобальним економічним зростанням, сприятливим середовищем для страхових тарифів комерційної власності та нещасних випадків і стабільною маржею EBITDA.

Згідно зі звітом Moody's, зростання ВВП для економік країн G20 стабілізується на дещо нижчому рівні в 2024 році порівняно з 2022 і 2023 роками, оскільки світова економіка переходить до постпандемічної рівноваги.

Детальніше...
 
Vienna Insurance Group призначила Крістофа Рата заступником члена Правління

Австрійська Vienna Insurance Group оголосила про призначення Крістофа Рата заступником члена Правління, який зараз є головним фінансовим директором чеських страхових компаній Kooperativa Pojišt’ovna та Ceská Podnikatelská Pojišt’ovna, з 1 вересня 2024 року займе нову посаду в раді директорів VIG.

Протягом своєї кар’єри Крістоф Рат обіймав різні керівні посади у VIG, у тому числі як член правління в Сербії та Болгарії.

"Крістоф Рат посилить керівництво VIG Holding у країні, не в останню чергу завдяки його багаторічному членству в правлінні кількох компаній нашої Групи", зазначив Гартвіг Легер, генеральний директор VIG.

Детальніше...
 
<< Початок < Попередня 1 2 3 4 5 Наступна > Кінець >>

Сторінка 1 з 5