Кіпрський AI-стартап Placy залучив 1 млн євро фінансування від Zubr Capital

Кіпрський стартап зі штучним інтелектом у сфері нерухомості Placy залучив 1 млн євро попереднього фінансування під керівництвом Zubr Capital, європейського фонду, який регулюється CySEC, зосередженого на інвестуванні в ІТ-компанії з високим потенціалом і розширенні на міжнародних ринках.

Заснована в Лімассолі колишніми колегами з CIAN і Wargaming, стартап Placy представляється на Кіпрі як «пілотний ринок» із прямою майбутньою інтеграцією для Греції, ОАЕ та Великобританія.

Технологічний інструмент Placy на основі штучного інтелекту оптимізує роботу, виконуючи такі трудомісткі завдання, як оцінка майна чи дослідження, і автоматизуючи їх, щоб звільнити робочий час.

Нове фінансування сприятиме розвитку Placy. По-перше, кошти будуть спрямовані на вдосконалення SaaS-інструменту Placy Pro, орієнтованого на B2B-інтеграцію, розробленого для агентств та агентів. По-друге, це вдосконалення основних функцій Placy, які дозволяють орендодавцям, продавцям і покупцям бездоганно інтегруватись у WhatsApp і Telegram.

В першу чергу це відбуватиметься завдяки подальшому дослідженню та розробці Placy Assistant, інструменту B2C, який значно полегшує спілкування між шукачами нерухомості та продавцями в короткостроковій та довгостроковій перспективі.

"Основний виклик у сфері нерухомості сьогодні полягає в тому, як подвоїти продуктивність раніше конкурентів. Автоматизація має вирішальне значення для виживання та зростання", каже Майк Васильєв, генеральний директор Placy. "Такі основні завдання, як складання нових угод з клієнтами, планування огляду нерухомості та проведення порівняльного дослідження будинків у тому самому районі, – це може виконувати Placy".

Мета полягає в тому, щоб дозволити професіоналам зосередитися на найважливішому – дізнатися про унікальні потреби та бажання тих, хто хоче купити чи продати нерухомість.

Інвестиції в нерухомість потребують багатьох кроків і впорядкованих операцій, щоб гарантувати, що всі сторони отримають увагу та професійну консультацію, необхідну для прийняття рішень. Placy є таким інструментом для вдосконалення цієї системи, щоб кожен, від продавця житла до багатоагентного бізнесу з нерухомості, міг досягти нового рівня успіху.

"Коли люди запитують, чи замінить АІ агентів з нерухомості, я їм відповідаю: ми тут не для оптимізації; ми тут для зростання. Наші інструменти призначені для розумних професіоналів, які хочуть подвоїти свої продажі, доклавши незначних зусиль", — каже Сотиріс Комодромос, комерційний директор Placy. 

Джерело: Форіншурер