Generali завершила придбання страховика життя 4Life Direct в Польщі

Фінансово-страховий холдинг Generali CEE Holding BV, материнська компанія дочірніх компаній австрійської групи Generali у Центральній та Східній Європі, оголосила про завершення придбання страховика життя 4LifeDirect в Польщі.

Після отримання відповідних регуляторних і конкурентних дозволів M&A угоду було оголошено ще наприкінці грудня минулого року.

«Ця угода повністю узгоджується зі стратегією Generali «Lifetime Partner 24: Driving Growth», покращуючи бізнес-профіль і прибутковість у регіоні ЦСЄ», зазначив Манліо Лостуцці, регіональний директор Generali CEE і генеральний директор Generali CEE Holding BV. «Завершення придбання 4LifeDirect дозволить нам розвиватися на ринку страхування життя, обслуговувати наших клієнтів ще краще, використовуючи рішення для прямих каналів і зміцнюючи позиції Групи в Польщі».

Роджер Ходжкісс, президент Generali Polska, додав: «4LifeDirect є страховою платформою прямих продажів на польському ринку, яка завдяки правильно організованому колл-центру надає унікальні можливості для продажу страхування життя. Однак, що є ще більш цінним це досвідчена, стабільна та компетентна команда, яка стала частиною нашої Групи».

Страхова компанія 4LifeDirect, яка спеціалізується на прямих продажах страхування життя, працює в Польщі з 2009 року. У 2020 році через Brexit страховий портфель із 80 тис. полісів страхування життя було передано від страховика Red Sands Life Assurance Company (Europe) до польського страховика Generali Życie TUSA, але 4LifeDirect продовжила обслуговувати клієнтів, ставши страховим агентом Generali Życie TUSA з 2020 року.

Ця угода жоднихм чином не вплине на існуючих клієнтів. Усі договори страхування, укладені через 4LifeDirect, залишаються без змін. 

Джерело: Форіншурер