Іншуртех Sixfold закрив раунд Серії A на $15 млн для розробки андеррайтингової AI-платформи

Іншуртех Sixfold, який за допомогою генеративного штучного інтелекту допомагає андеррайтерам з аналізом ризиків, залучив 15 мільйонів доларів для фінансування Серії A.

Sixfold, використовуючи свою інноваційну власну технологію, забезпечив інвестиції під керівництвом фонду Salesforce Ventures, Scale Venture Partners і попередніх інвесторів, включаючи Bessemer Venture Partners і Crystal Venture Partners.

Капітал допоможе розширити команду інженерів Sixfold AI/ML, розширити можливості продукту та прискорити дослідження та розробки. Крім того, це фінансування сприятиме експансії Sixfold на ринок з Північної Америки до Великобританії та Європейського Союзу.

«Завдяки штучному інтелекту Sixfold страхові компанії перевіряють і укладають більше договорів страхування, допомагаючи їм підвищити прибутковість. Ми бачимо Sixfold як компанію, яка може трансформувати страхову галузь за допомогою генеративного АІ», — каже Лаура Роусон з Salesforce Ventures.

За 12 місяців з моменту заснування клієнтська база Sixfold включає страхові компанії P&C, Specialty і Life, такі як AXIS Capital, Zurich Insurance Group, Generali Global Corporate & Commercial і Mosaic Insurance. Sixfold також розширив свою партнерську екосистему кількома фірмами, включаючи EXL.

Сьогодні в страховій галузі страховики перевантажені надзвичайно великою кількістю заяв. Часто можна відповісти лише на 10% через брак інструментів та часу.

Проблема ускладнюється тим фактом, що приблизно 50% андеррайтерів обтяжені ручними завданнями, а 66% мають проблеми з доступом до потрібних даних для швидкої та точної оцінки ризиків. Sixfold був розроблений для вирішення цих та інших проблем.

Sixfold працює як андеррайтинговий іАІ-нструмент, який підвищує впевненість у кожному рішенні. Використовуючи 10 власних моделей штучного інтелекту, Sixfold має здатність розуміти унікальну схильність страховика до ризику, щоб надавати індивідуальні рекомендації, які відповідають інструкціям клієнтів щодо андеррайтингу.

«Завдяки генеративному штучному інтелекту кожен андеррайтер може мати власну віртуальну команду дослідників і помічників з оцінки ризиків», — сказав Алекс Шмелькін, генеральний директор Sixfold. «Наш штучний інтелект створено для забезпечення найкращої ефективності та користувацького досвіду в галузі. Те, що ми створили та продовжуємо вдосконалювати, — це більше, ніж просто інструмент для андеррайтерів. Це комплексне рішення для наскрізного аналізу ризиків».

Sixfold створив перше генеративне рішення на базі штучного інтелекту, створене спеціально для страхування. Платформа спрощує процес андерайтингу, дозволяючи андеррайтерам зосередитися на прийнятті рішень. Як наслідок, стартап покращує точність рішень і прозорість тарифів, збільшуючи потенціал андеррайтингу. 

Джерело: Форіншурер