Vienna Insurance Group прогнозує прибуток в 2024 році на рівні 875 млн євро

Австрійська страхова група Vienna Insurance Group (VIG) після успішного 2023 фінансового року прогнозує, що 2024 також буде дуже позитивним роком, коли Група прагне досягти прибутку до оподаткування до 875 мільйонів євро.

Гартвіг Легер, голова правління, розповів про цю позитивну перспективу під час щорічних загальних зборів групи у 2024 році та відзначив успішну експансію VIG від першого гравця до лідера регіону ЦСЄ, а також про ключові показники 2023 фінансового року.

Перспективи на 2024 фінансовий рік також дуже позитивні, і страховик прагне отримати прибуток до сплати податків у межах 825 та 875 мільйонів євро.

Під час своїх щорічних загальних зборів Рада директорів і Наглядова рада Групи схвалила дивіденди в розмірі 1,40 євро. Дивідендна прибутковість становить 5,3%. Політика страховика визначає дивіденди за попередній рік як мінімальний розмір дивідендів і встановлює безперервне збільшення дивідендів залежно від розвитку операційного результату.

Крім того, Наглядова рада привітала чотирьох нових членів, у тому числі Вратислава Кулганека, Хану Махачову, Мартіна Сімхандла та Агнес Свооб з новими призначеннями. Термін повноважень усіх 12 членів наглядової ради триватиме до річних загальних зборів у 2028 році. 

Джерело: Форіншурер