Іншуртех Companion Protect залучив $20,3 млн в рамках додаткового фінансування Серії A

Американскький іншуртех Companion Protect, що спеціалізується на страхуванні домашніх тварин, залучила додаткові 20,25 мільйона доларів в раунді фінансування Серії А.

Отримані кошти будуть спрямовані на розширення асортименту страхових продуктів і нові партнерства, а також на стимулювання цифрових інновацій, спрямованих на покращення досвіду клієнтів.

Інвестиції були отримані після раунду Серії A на 27 мільйонів доларів, завершеного у 2023 році за участі фондів Avanta Ventures, Liberty Mutual Insurance, Old Republic International Corporation і Stray Dog Enterprises.

Заснована в 2015 році, компанія Companion Protect досягла успіхів у галузі страхування домашніх тварин, запустивши програми для таких великих страховиків, як Liberty Mutual, Safeco та CSAA Insurance Group. Компанія також розробляє спеціалізовані програми страхування для притулків для тварин, роздрібних торговців і постачальників виплат працівникам.

Нещодавно іншуртех оголосив, що уклав договір з п’ятіркою крупних страховиків щодо впровадження нової програми страхування домашніх тварин, що ще більше зміцнить її позиції на ринку.

Говорячи про збільшення фінансування, Чак Лауе, засновник і генеральний директор Companion Protect, відмітив, що додаткові інвестиції свідчать про довіру інвесторів до команди стартапу, яка пропонує індивідуальні рішення для догляду за домашніми тваринами для торгових партнерів та роздрібних клієнтів.  

Джерело: Форіншурер