Іншуртех Bondaval залучив £15 млн на створення перестраховика Bondaval Re

Bondaval, британська іншуртех компанія, яка використовує технології для інновацій у страховому секторі, закрила раунд фінансування в розмірі 15 мільйонів фунтів стерлінгів від інвесторів на чолі з Dawn Capital, який раніше підтримував iZettle, Quantexa і Tink.

Bondaval зосереджується на наданні комплексних рішень, адаптованих до потреб страхового бізнесу. Компанія працює в понад тридцяти країнах і має офіси в ключових фінансових центрах, включаючи Лондон, Нью-Йорк і Даллас.

Bondaval використає новий капітал для створення перестрахової компанії «Bondaval Re», пише Beinsure Media, розширюючи її сферу діяльності за межі поточної ролі керуючого генерального агента.

Компанія є керуючим генеральним агентом (MGA), що дозволяє їй укладати страхові поліси та врегульовувати страхові випадки від імені страховиків. "Bondaval диверсифікував свою діяльність, запустивши власного перестраховика", каже Ева Роуз, головний спеціаліст з андеррайтингу Bondaval. "Цей стратегічний крок має на меті посилити нашу присутність на ринку та тісніше узгодити ризики із зацікавленими сторонами, підвищити довгострокову інвестиційну привабливість і продемонструвати впевненість у своїх можливостях андеррайтингу".

Інноваційний підхід компанії передбачає партнерство як з перестраховиками, так і зі страховиками, розширюючи охоплення ринку технологіями для збільшення діапазону ризиків.

Ця ініціатива розширює спектр ризиків, від яких можна захиститися, і очікується, що вона відіграватиме значну роль у підтримці швидко зростаючої глобальної торгівельної економіки.

Раніше Bondaval залучила значні інвестиції, у тому числі кошти від Octopus Ventures, що відображає сильну впевненість ринку в її бізнес-моделі та потенціалі зростання. Завдяки своїм стратегічним ініціативам і технологічним досягненням Bondaval продовжує позиціонувати себе як ключового гравця на ринку страхових технологій. 

Джерело: Форіншурер