Іншуртех At-Bay розширив страхове покриття кіберризиків та технологічних помилок

Cyber insurtech At-Bay розширив страхове покриття кібернетичних та E&O ризиків (технологічних помилок) для крупних підприємств з доходом до 5 мільярдів доларів із загальним лімітом до 10 мільйонів доларів на додаток до інших умов покриття.

Компанія розширює своє покриття, щоб краще пристосуватись до середнього та великого бізнесу. Страхові поліси, оформлені через At-Bay, пропонують комплексне покриття першої та третьої сторони як на основних, так і на спеціалізованих видах страхування.

Кожен E&O поліс включає доступ до платформи At-Bay Stance Exposure Management, включаючи консультаційні послуги в рамках ініціативи Stance Advisory Services.

"Іншуртех тепер надає страхове покриття більшій кількості компаній середнього розміру, до того ж досвідчені андеррайтери мають досвід роботи з великими та складними ризиками, а також власна команда DFIR, яка добре обізнана з вирішенням інцидентів для компаній зі списку Fortune 500", каже Майкл Драммонд, голова відділу кібер- та технічної розробки та виведення в At-Bay.

At-Bay – це іншуртех компанія, яка спеціалізується на забезпеченні кіберстрахування та покриття технологічних помилок і упущень (E&O). Стартап використовує передові технології для оцінки та пом’якшення кіберризиків, пропонуючи компаніям індивідуальні страхові рішення.

Пропозиції At-Bay включають комплексне покриття відповідальності, призначене для захисту компаній від різних кіберзагроз і зобов’язань.

Компанія активно відстежує тенденції кіберзагроз, повідомляючи про значне збільшення заяв про програми-вимагачі. Наприклад, між 2022 і 2023 роками At-Bay спостерігав зростання кількості інцидентів з програмами-вимагачами в США на 64%, головним чином через непрямі атаки програм-вимагачів. 

Джерело: Форіншурер