Лаура Хей увійшла до складу Ради директорів страхової компанії MetLife

Страхова компанія MetLife оголосила, що Лауру Хей було обрано до ради директорів. До виходу на пенсію в 2023 році Хей була глобальним керівником відділу страхування в KPMG, де вона була радником з питань трансформації, стратегії зростання, орієнтованих на клієнта інновацій і зниження ризиків для глобальних рад директорів і команд виконавчого керівництва.

Вона очолила команду з понад 10 000 професіоналів у більш ніж 90 країнах, які надають аудиторські, податкові та консультаційні послуги, а також привела до того, що страхова практика KPMG стала сектором фінансових послуг, що розвивається найшвидше.

За свою більш ніж 35-річну кар’єру Хей має значний досвід у сфері технічного обліку, залучення клієнтів, управління змінами, ідентифікації та пом’якшення ризиків, а також передачі знань через навчання. Вона запустила кілька ініціатив для розвитку жінок-лідерів фінансових послуг. Хей був членом Глобальної групи керівництва фінансових послуг KPMG і працював у раді директорів KPMG у США протягом п’яти років і в раді директорів KPMG Americas протягом трьох років. Вона розпочала свою кар’єру в MetLife у програмі розвитку актуаріїв.

«Ми раді, що Лаура приєдналася до ради директорів MetLife, і з нетерпінням чекаємо співпраці з нею», — сказав Р. Гленн Хаббард, голова MetLife.

Президент і генеральний директор MetLife Мішель Халаф додав: «Лаура є лідером думок і розбудовою бізнесу, яка добре розуміє нашу галузь. Вона є чудовим доповненням до нашої Ради».

Лаура Хей є членом ради дівчат-скаутів Нью-Йорка та Театрального альянсу Нью-Джерсі. Вона є колишнім довіреним керівником Школи управління ризиками, страхування та актуарної справи Грінбергського університету Сент-Джона. Раніше вона була членом правління Міжнародного страхового товариства та довіреною особою Міжнародного благодійного фонду страхування та Фонду KPMG U.S. Хей отримала ступінь бакалавра математики в Каліфорнійському університеті в Берклі.

Джерело: Форіншурер