AI іншуртех NOW Insurance отримав інвестиції від дочірньої компанії Arch Capital

Іншуртех NOW Insurance, який використовую технології штучного інтелекту та спеціалізується на страховому покритті медичної професійної відповідальності, оголосив про інвестиції від дочірньої компанії Arch Capital Group і керуючого партнера генерального агента з Arch Insurance North America.

Стартап був заснований в 2019 році Філіпом Кабо, щоб надавати страхові послуги лікарям і медичним працівникам у спосіб, який відрізнявся від досвіду роботи з традиційними страховими компаніями.

Сума інвестицій не розголошується, але кошти від останнього збільшення капіталу будуть використані для запуску нового набору продуктів від медичних помилок, масштабування платформи та розширення мережі дистрибуції. Головним з них є запровадження нового порталу для брокерів. Невдовзі брокери зможуть подавати та прив’язувати страховку від медичних помилок для лікарів онлайн.

NOW Insurance надає ряд доступних і гнучких варіантів страхового покриття, які відповідають потребам і вимогам сучасних лікарів і постачальників медичних послуг.

Використовуючи передові технології наступного покоління, такі як прогнозна аналітика та машинне навчання, NOW Insurance перетворила раніше заплутані та складні процеси страхування на безперебійну та безпроблемну взаємодію з клієнтами. 

Джерело: Форіншурер / Beinsure