Іншуртех Zuru запускає SaaS-продукт вбудованого страхування для логістичної галузі

Zuru Latam запускає D2D-рішення для оцифрування страхових продуктів для логістичної галузі. Базуючись на моделі SaaS із вбудованим страхуванням, рішення спрощує процес страхування, дозволяючи компаніям безпечно оформляти поліси своїх клієнтів зі свого порталу.

Zuru оголосила про збір 680 тис. доларів у своєму передпосівному раунді. Компанія пропонує цифровий доступ до страхового покриття вантажів для малих і середніх підприємств, які беруть участь у зовнішній торгівлі та ланцюгу поставок.

Раунд фінансування очолював Carabela VC і включав участь сімейних офісів Перу та стратегічних інвесторів із США.

Технологія Zuru Latam, розроблена для цифрової інтеграції з великими страховиками, стає новаторським інструментом для логістичних операторів, перевізників, митних агентів та інших учасників логістики.

У Латинській Америці прогнозована вартість логістичного ринку в 784,6 мільярда доларів в період між 2023 і 2028 роками з річним зростанням на 4,6%.

Цю інновацію підтримують страховики HDI Global та Chubb, що забезпечує широкий спектр покриття як на національному, так і на міжнародному рівнях. Проте незабаром стартап розширить свої пропозиції, включивши страхування контейнерів, майна, цивільної відповідальності тощо.

З моменту запуску платформа вже залучила ряд логістичних організацій, які позитивно оцінили її здатність до управління ризиками та якість обслуговування.

Відповідно до дослідження Americas Market Intelligence, пише Beinsure, через порти Перу було перевезено 110,8 тонy вантажу, і прогнозується, що до 2025 року перуанський ринок логістики та вантажних перевезень зросте на 7,4% у середньому.

Зараз Zuru має головні офіси в Мексиці та Перу, з можливістю обслуговування клієнтів на регіональному рівні в Латинській Америці.

Стартап працює через три бізнес-підрозділи: електронна комерція для імпортних/експортних МСП; SaaS для логістичних операторів; і вбудоване страхування через інтеграцію API для цифрових партнерів.

Zuru залучилась в Мексиці та Перу підтримкою страховиків Chubb, HDI Global, Pacífico Seguros і Lampe & Schwartze. 

Джерело: Форіншурер