Іншуртех Quility оголосив про нові інвестиції від F&G Annuities & Life

Іншуртех Quility оголосив про інвестиції від F&G Annuities & Life («F&G») у міноритарну частку в Quility. F&G є постачальником страхових рішень, що обслуговує роздрібних клієнтів зі страхування життя та інституційних клієнтів.

Ці інвестиції будуть спрямовані на прискорення розгортання технологій Quility, автоматизації та платформ потенційних клієнтів – усунення перешкод, щоб зробити страхування життя більш доступним як для агентів, так і для клієнтів.

Quility пропонує досвід для страхових агентів, страхових дистриб’юторських компаній і клієнтів, яких вони обслуговують. Quility швидко відстежує процес подання заявки всього за 10 хвилин, починаючи від пропозиції, андеррайтингу та оформлення полісу.

Інвестиції F&G сприятимуть розвитку власної страхової технології Quility та платформ автоматизації:

  • Навігатор: платформа Quility надає агентам єдиний магазин, який миттєво пропонує широкий спектр страхових продуктів. Інструменти попереднього андеррайтингу та котирування Navigator дозволяють агентам з упевненістю вибирати найкращі страхові рішення для клієнтів.
  • Комутатор: автоматизована платформа взаємодії з клієнтами Quility прискорює робочий процес агентів і перспективний конвеєр. Від початкового контакту з потенційними клієнтами до призначення зустрічей, він пропонує багатоканальний досвід закупівель і підтримки.
  • Продукти обробки даних: Quilily буде стимулювати справжній штучний інтелект і машинне навчання за допомогою своїх власних продуктів обробки даних і передових пропозицій з обробки даних.

Ці інвестиції також дозволять Quility розширити свої канали продажів через свою фінансову групу Symmetry, Quility B2B (включаючи оптову торгівлю та афінні продажі) і прямі дистриб’юторські мережі для споживачів (DTC).

«Інвестиції F&G у Quility узгоджуються з нашою власною диверсифікованою технологічною стратегією, водночас забезпечуючи Quility здатність стимулювати зростання та закріплювати свою позицію як провідної іншуртех компанії», — сказав Кріс Блант, генеральний директор F&G Annuities & Life.

Quility — інноваційна операційна платформа, створена за допомогою генеративного штучного інтелекту (Generative AI), щоб покращити та спростити досвід страхування для агентів і клієнтів.

Компанія Broadhaven Capital виступила ексклюзивним фінансовим консультантом Quility у цій угоді, а Нортон Роуз Фулбрайт виступив як юридичний радник Quility.

Джерело: Форіншурер